Bananen/walnootkoekjes met chocodip

Bananen/walnootkoekjes met chocodip

Ingrediënten
• 100 gram walnoten
• 1 banaan
• 125 gram havermout of amandelmeel
• 1 tl bakpoeder
• 1 tl kaneel
• 2 tl koek of speculaaskruiden
• 1 el geraspte kokos
• Reep chocolade minimaal 75% cacao
Hak de walnoten grof.
Prak de bananen goed fijn.
Doe de walnoten, havermout, bakpoeder, kaneel, koekkruiden en kokos in een kom en mix goed door elkaar.
Doe de banaan erbij en kneed tot een deeg.
Verdeel het deeg in ongeveer 12 bolletjes.
Leg een velletje bakpapier op een bakplaat, leg hier de bolletjes op en druk ze plat.
Bak de koekjes 15 minuten op 200 graden in een voorverwarmde oven.
Laat de koekjes afkoelen en smelt ondertussen de reep chocolade au bain-marie in een pannetje.
Als de chocolade gesmolten is dip je de koekjes 1 voor 1 voor de helft in de chocolade. Leg de gedipte koekjes op een velletje bakpapier op een plaat en zet ze even in de koelkast tot de chocolade weer hard is geworden!

Write a comment